Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

and the ...BAA goes to .....


Μία εξαιρετικά επίπονη ανταγωνιστική διαδικασία, φτάνει όπως όλα δείχνουν σε αίσιο τέλος για την Καβάλα. Η πόλη είναι μια ανάσα από το να εκμεταλλευτεί ένα χρηματοδοτικό εργαλείο 8.600.000 €, για έργα ανάπλασης, προβολής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας και τουρισμού. Έργα που θα ικανοποιήσουν τον κεντρικό στόχο της βελτίωσης της ελκυστικότητας του κέντρου της πόλης τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ίδιους του δημότες.

Απίστευτες ώρες εργασίας από αιρετούς και συμβούλους. Αμέτρητες υπερωρίες από δημοσίους υπαλλήλους που αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις και παράδειγμα για όλους. Άγχη, φωνές και συγκρούσεις. Όπως πάντα συμβαίνει όταν δουλεύεις σκληρά. Σύνθεση, ισορροπίες και συνέργειες. Και τελικά ένα αποτέλεσμα που μας αξίζει και μας δικαιώνει.


Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του Δ/ντη κ Μπάμπη Παπαδόπουλου ολόκληρη την διεύθυνση Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας για τις αμέτρητες υπερωρίες και προσωπικές θυσίες και ειδικότερα το εκπληκτικό, γυναικοκρατούμενο τμήμα Προγραμματισμού κι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και την Προϊσταμένη του Θάλεια Χωρινού.

Τους συμβούλους της δημάρχου Γιαρματζίδη Ηλία, Χατζηβαρύτη Ιω και Τιτίκα Λαζαρίδου, για την καθοριστική τους συμβολή στην εκπόνηση του σχεδίου.

Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Φιλιππίδη για την ουσιαστική υποστήριξη και τεκμηρίωση όλων των έργων υποδομής του σχεδίου καθώς και τους εξωτερικούς μας εμπειρογνώμονες κ Λαλένη και κα Σαμουρκασίδου με την ομάδα τους.

Και βέβαια το συμπαγές και ικανό εταιρικό σχήμα που αποτέλεσε και έναν από τους λόγους της υψηλής βαθμολόγησης του σχεδίου. Την κα Ιωσηφίδου, την Δημωφέλεια και το εκπληκτικό της ανθρώπινο δυναμικό, τον αντιπεριφερειάρχη κ Μαρκόπουλο, τον πρόεδρο του ΟΛΚ κ Ηλιάδη, την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων κ Δαδάκη, το Επιμελητήριο Καβάλας τον κ Τσατσούλη και τον κ Δέμπα, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας και τον κ Κυριαζίδη, και την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ και τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας κ Κρεμμύδα.

Πάνω απ' όλα να ευχαριστήσω την δήμαρχο μου, Δήμητρα Τσανάκα, που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε την εκπόνηση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού σχεδίου αστικής ανάπλασης της τρέχουσας περιόδου.

Είναι από αυτές τις στιγμές στη ζωή που ξέρεις πως θα τις εξιστορείς για χρόνια.
Συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis