Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Προς τους εκπροσώπους μου στη Βουλή των Ελλήνων

Αξιότιμε Σάββα, Δημήτρη, Μιχάλη, Νίκο.

Δεν ξέρω πολλά μέλη του κοινοβουλίου μας. Ως καβαλιώτης ξέρω εσάς. Ως καβαλιώτη, επιτρέψτε μου τον ενικό. Όχι από ασέβεια, από οικειότητα.

 Ξέρω πως δεν είστε ούτε Λαλιώτης, ούτε Τσοχατζόπουλος, ούτε Τσουκάτος ούτε Βουλγαράκης. Είστε μια νέα κοινοβουλευτική γενιά, ανθρώπων που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και έχουν επαφή με το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ξέρω πως ο Καβαλιώτης σας λέει ακόμα καλημέρα, διότι αναγνωρίζει πως η συνεισφορά σας στην κατάντια του πολίτικου συστήματος είναι μικρή. Μη την μεγαλώσετε!

Τώρα είναι η στιγμή που εσείς έχετε την ιστορική ευθύνη να δράσετε και ν’ αναλάβετε τον ρόλο σας ως εκπρόσωποι των πολιτών που σας τίμησαν στέλνοντάς σας στο κοινοβούλιο και όχι ως μοιρολάτρες ακόλουθοι του ξεχαρβαλωμένου πολιτικού κατεστημένου.

Σας καλώ να σκεφτείτε αν θα θέλατε να μείνετε στην ιστορία ως συμμετέχοντες στην κατάρρευση του σάπιου κι απαξιωμένου συστήματος της μεταπολίτευσης, ή στην κατάρρευση της σύγχρονης Ελλάδας.

Είναι η ώρα που οι κάθετες κομματικές γραμμές καταρρέουν και είναι ανάγκη, απόλυτη ανάγκη, να δημιουργηθούν οριζόντιες συμμαχίες σκεπτόμενων Ελλήνων που θα απελευθερώσουν νέες δυνάμεις.

Δημιουργικοί, υπεύθυνοι, πατριώτες πολίτες και πολιτικοί υπάρχουν σε κάθε χώρο. Είμαι σίγουρος πως αν καθίσετε μαζί όλοι οι Καβαλιώτες βουλευτές θα συμφωνήσετε σχεδόν στα πάντα. Γιατί,λοιπόν, όχι και οι υπόλοιποι σκεπτόμενοι του κοινοβουλίου;

Αυτή είναι η στιγμή που η πολιτική γενιά σας περνάει μπροστά ή εξαφανίζεται για πάντα!

Δε γίνεται να μπορούν η Εύα και η Μιλένα και όχι εσείς.

Πάρτε τολμηρές πρωτοβουλίες, πρώτοι απ όλους.

Ξεκινήστε από την Καβάλα τη νέα Ελλάδα.


---
Τουλκίδης Δήμος - Έλληνας πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis